Kompanijski profil

S&T - vodeći sistem integrator


Zahvaljujući svom profesionalnom i poslovno orijentiranom tržišnom pristupu kao i snagom, znanjem i ekspertizom svojih stručnjaka, S&T Serbia je više od 20 godina jedan od vodećih ponuđača svobuhvatnih IT rešenja i usluga na našem tržištu. Ponuda S&T-a uključuje poslovno savetovanje, uvođenje i razvoj poslovnih aplikacija, edukaciju i planiranje, razvoj, implementaciju, održavanje kao i  spoljno izvođenje (outsourcing) svih IT i poslovnih rešenja, što je jedan od najsveobuhvatnijih portfolija u Srbiji.
Za profesionalne usluge i zadovoljstvo korisnika, u S&T Serbia, brine preko 120 vrhunskih stručnjaka, koji se kontinuirano obučavaju u vodećim edukacijskim centrima u Srbiji i inostranstvu.

Međunarodna prisutnost


S&T Serbia deo je korporacije S&T AG sa sedištem u Linzu, Austrija. Deonice firme kotiraju se na Frankfurtskoj elektronskoj berzi Prime Standard (German Stock Exchange).
Kao jedan od najpoznatijih dobavljača IT rešenja, S&T AG je sa oko 3900 zaposlenih, u  kancelarijama u  preko 20 zemalja, među liderima u IT industriji Srednje i Istočne Evrope.
S&T AG, između ostalih, posluje u sledećim zemljama: Austrija, Albanija, Bugarska, Crna Gora, Češka republika, Hrvatska, Mađarska, Makedonija, Moldavija, Nemačka, Poljska,  Rumunija, Rusija, Srbija, Slovačka, Slovenija, Sjedinjene Američke Države, Švajcarska i druge. Kao rezultat jedinstvene organizacije S&T-a, lokalni timovi unutar svake zemlje su u mogućnosti da ponude ne samo svoju stručnost i kadrove, već i međunarodno znanje S&T- ovih stručnjaka iz  više od 20 zemalja, koji aktivno pružaju podršku i razmenjuju iskustva.

Šta nas odlikuje


  • naša veličina, koja pruža veću stabilnost
  • regionalno prisustvo, koje omogućava bolju dostupnost i fleksibilnost
  • dugogodišnje iskustvo, zaokruženi portfolio proizvoda i usluga
  • izuzetno poznavanje poslovnih procesa korisnika i razumevanje važnosti IT tehnologije u svakodnevnom poslovanju
  • vrhunska tehnološka rešenja po sistemu "ključ u ruke"


Naša misija i strateški ciljevi sažeti su u četiri tačke


  • Pomoći firmama da postignu bolje rezultate kroz uspešnu implementaciju najnovijih trendova korišćenjem napredne informacione tehnologije.
  • Biti vodeći, nezavisan sistem integrator u Srbiji i Istočnoj Europi.
  • Stvaranje trajnih vrednosti za klijente, deoničare, zaposlene, ali i širu društvenu zajednicu
  • Održavanje visokog nivoa kvalifikovanosti zaposlenih njihovim stalnim usavršavanjem kroz obuke i sertifikaciju

Ključna područja poslovanja


Poznavanje vrhunskih informacionih tehnologija i njihovo povezivanje u celovite sisteme, hardver i softver svetski priznatih proizvođača, u kombinaciji sa iskustvom i znanjem naših stručnjaka, rezultiraju vrhunskim tehnološkim rešenjima po sistemu "ključ u ruke", koja su iskoristiva u punom potencijalu, sigurna i nadgradiva.

Proveren kvalitet – ISO sertifikat


S&T Serbia je nosilac ISO sertifikata, i njeni poslovni procesi su u skladu sa integrisanim sistemom menadžmenta: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, BS OHSAS 18001:2007, ISO/IEC 20000-1:2011 i ISO 27001:2013 pokrivajući sledeće oblasti: projektovanje, razvoj, proizvodnja, inženjering, prodaja, instalacija, održavanje, post-prodajna podrška poslovnih i infrastrukturnih rešenja u oblastima IT i ICT, kao i edukacija krajnjih korisnika.

Strateška partnerstva


S&T na temelju tehnologije i proizvoda vrhunskih svetskih proizvođača hardvera i softvera razvija rešenja prilagođena tako da zadovoljava zahteve i potrebe korisnika.
S&T Serbia nudi rešenja bazirana na proizvodima naših partnera, renomiranih svetskih brendova kao što su SAP, Infor, Microsoft, Oracle,  Cisco, HPE, HP, Dell-EMC, VMware, Veeam, IBM, Fujitsu, Lenovo, Check Point, Imperva, Micro Focus, Samsung, Polycom, Sharp, MobileIron i drugi. Lista partnera


Naši korisnici


U našem poslovanju klijenti su uvek na prvom mestu. Na osnovu vrhunskog znanja iz oblasti informacionih tehnologija i odličnog poznavanja privrede, prilagođavamo IT potrebama naših korisnika. Sa sveobuhvatnom ponudom IT rešenja i usluga našim korisnicima ostvarujemo dodatnu vrednost.
Našem stručnom znanju i kvalitetu usluga veruju brojne domaće i internacionalne firme. Ponosni smo da su za svog poslovnog partnera odabrali S&T.