Zaposlenje

Karijera u S&T-u

Kao multinacionalna, multikulturalna kompanija koja nudi usluge kompletnih IT strategija, poslovnih rešenja i sistema, S&T povezuje istok i zapad na visoko stručnom i visoko tehnološkom nivou. Ali i pored sve tehnologije i dalje su ljudi ti koji imaju vodeću ulogu u ovom procesu. Svesni smo toga da naš poslovni uspeh dugujemo pre svega našim zaposlenima i njihovim pojedinačnim doprinosima.
Od zaposlenih se očekuje da po ulasku u S&T aktivno doprinose poslovanju svojim sposobnostima, znanjem, vrednostima i kulturom. S&T im pruža podršku u ostvarivanju ideja, kreativnog potencijala i ispunjenju redovnih dužnosti na poverenim funkcijama u cilju razvoja svojih sposobnosti i ličnosti kao i dostizanju postavljenih ambicija u karijeri, u svojoj zemlji ili u inostranstvu.

S&T ide mnogo dalje od samo deklarativne posvećenosti „izuzetnosti u poslu“ i „vrednovanju pojedinačnog i ohrabrivanju timskog rada“ i obezbeđuje svojim zaposlenima veoma podsticajnu radnu atmosferu.
S&T ima odličnu reputaciju u Centralnoj i Istočnoj Evropi, kao i u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj (DACH). Imamo dosta iskustva u integrisanju kompanija koje su nam pridružene akvizicijom kao i renome pouzdanog, pravednog i privlačnog poslodavca zbog, između ostalog, i sledećih karakteristika:
  • Finansijska stabilnost, stalni rast i uspešnost u poslu
  • Izražene prilike za poslovno usavršavanje i unapređivanje sposobnosti kroz intenzivne obuke, učešće u inovativnim projektima velikih razmera i uopšte preuzimanje novih zadataka u cilju razvoja zaposlenih
  • Kompetitivni sistem zrada sa raznolikim načinom nagrađivanja uspešnosti i paketom stimulativnih beneficija prilagođenih lokalnim tržištima
  • Visoki standardi naših funkcija upravljanja ljudskim resursima

Kao poslodavci nudimo:
  • Mogućnost da se posao organizuje na veoma nezavisan način
  • Otvorenu komunikaciju bez hijerarhijskih prepreka
  • Stalno nove izazove kroz kontinuirani rast kompanije
  • Ohrabrivanje timskog rada uz vodeće međunarodne stručnjake

Naš glavni pristup sastoji se u tome da zapošljavamo ljude koji poznaju dato okruženje - direktno na lokalnom tržištu. Takođe smo usmereni na stručnost u određenim poslovnim područjima u konsultantskoj oblasti, što omogućava ljudima neophodnu mobilnost, mogućnost putovanja i učešća u izazovnim internacionalnim projektima. Kod nas se možete usavršavati ili napredovati u poslu bez neprestanog premeštanja, ali vam takođe nudimo i mogućnost rada u drugoj zemlji u okvirima vaše funkcije u kompaniji.

S ponosom možemo reći da nudimo internacionalno okruženje, uz primenu samo olakšavajućih standarda i izbegavanje nepotrebnih unifikacija. Imamo veliko poverenje u svoje zaposlene i zbog toga im obezbeđujemo nezavisnost u radu. Ukoliko ste odgovorni, pouzdani, i sposobni da samostalno radite, prava ste osoba za rad u našoj kompaniji.