22.07.2013 | Serbia

Softversko rešenje za registraciju vozila na jednom mestu

S&T-ov softver skratio redove

Za nepunih deset meseci, posredstvom softverskog rešenja kompanije S&T Serbia, u Srbiji je obavljeno čak 150.000 registracija vozila, prilikom kojih vlasnici automobila sve transakcije obavljaju na jednom jedinom mestu - tamo gde je i tehnički pregled automobila. Na taj način izbegnuto je čekanje u dugim redovima pred šalterima pošta, banaka, osiguravajućih društava, policijskih stanica i samih tehničkih servisa.
- Prva registracija vozila na ovaj način, na jednom mestu, obavljena je u Beogradu oktobra prošle godine a danas se već primenjuje na 230 mesta širom Srbije – kaže Milan Dučić, projekt menadžer ovog projekta S&T Serbia. Naravno, da bi pravna lica ovlašćena za vršenje tehničkog pregleda vozila mogla vlasnicima vozila da pruže uslugu novog načina produženja registracije, neophodno je da koriste ovo posebno softversko rešenje.
Svo dosadašnje iskustvo u primeni ovog projekta apsolutno govori u prilog sigurnosti podataka, kako onih na Portalu eUprava, tako i onih koji se razmenjuju, jer je sve urađeno u skladu sa najvišim IT standardima koji se danas primenjuju u ovoj industriji, objašnjava Dučić. On je istovremeno najavio i sledeće napredne usluge na kojima tim stručnjaka kompanije S&T Serbia radi.