31.12.2014 | Serbia

Novi S&T Outsourcing projekti

S&T Serbia završava još jednu - 19. uspešnu poslovnu godinu, u kojoj uprkos svim izazovima realizuje niz interesantnih i značajnih IT projekata. Zbog toga izdvajamo dva projekta iz oblasti outsourcing-a.

Vojvođanska banka a.d. Novi Sad i S&T Srbia d.o.o. su upravo sklopili višegodišnji ugovor, koji uključuje održavanje IT opreme na svim poslovnim lokacijama banke. IT Service Level Agreement obuhvata filijale i ekspoziture, kao i sisteme skladištenja i bekapa podataka, serverske i sisteme računarskih mreža.

Ranije ove godine, Johnson Electric d.o.o. Niš i S&T Serbia zaključili su višegodišnji outsourcing ugovor, koji obuhvata pružanje IT usluga podrške na lokaciji u Nišu, kao i upravljanje uslugama (Service Management). Na taj način, kompanija Johnson Electric je dobila profesionalnu IT podršku za rast svog poslovanja u Srbiji.

Nova godina nosi nove izazove, tako da Vam je, kao i do sada, S&T na raspolaganju ako se odlučite na ovakav vid saradnje – bez obzira u kom delu Srbije se nalazite.

Više o S&T-ovim uslugama u oblasti outsourcing-a možete naći  ovde.