S&T Serbia – prvi Nutanix Scaler partner u Istočnoj Evropi

23.04.2020 | Serbia

Od 1. maja 2020. godine S&T Serbia postaje prvi Nutanix Scaler partner u Istočnoj Evropi.

S&T Serbia je odranije Nutanix Pioneer partner, a sada je prva u istočnoj Evropi ispunila stroge uslove za viši – Scaler nivo partnerstva. Ovaj nivo partnerstva podrazumeva da stručnjaci u S&T Serbia poseduju izražene prodajne i tehničke sposobnosti i da mogu razvijati integrisana rešenja, uključujući Nutanix Enterprise Cloud ekosistem nutanix.com/partners .

Inače, Nutanix je kompanija iz Silicijumske doline sa preko 5000 zaposlenih. Nutanix razvija cloud operativni sistem pomoću kojeg se softverski mogu kontrolisati data centri najvećih svetskih kompanija.

Kompleksan sistem hardvera i heterogenih servisa, koji je nekada bio veoma težak za održavanje, danas se uz pomoć Nutanix softvera kontroliše jednostavno, kao što ljudi koriste aplikacije na pametnom telefonu.

Istovremeno pionirska i liderska ulogu Nutanixa kao vendora i S&T Serbia kao partnera – čini dobitnu kobinaciju za multicloud doba.

Pozovite nas za više informacija – kako bismo zakazali prezentaciju i porazgovarali o mogućnostima implementacije u Vašoj organizaciji!