Pravi hardver je ono što je važno

"We love IT" se ne odnosi samo na odlične namenske usluge, već i za izvanredan asortiman proizvoda koji pokriva gotovo sve zahteve od klijenatskih do serverskih sistema i dodatne opreme.

Osnovne kompetencije kompanije S&T uključuju sveobuhvatni konsalting o hardverskim proizvodima i pre-sales usluge u oblastima izbora, dimenzionisanja i konfiguracije, kao i efikasnu logistiku. 

Pored nabavke hardvera, usluge koje se nude u ovoj oblasti uključuju skladištenje IT opreme specifičnih za projekat, finansiranje (iznajmljivanje / lizing), predinstalaciju i održavanje, kao i obezbeđivanje same IT opreme kao deo usluge.

IT-Produkte

Sve što je Vašoj IT infrastrukturi potrebno

S&T-ova fleksibilna i efikasna logistika osigurava da se IT oprema nađe na pravom mestu u pravo vreme i da dodatne usluge - poput predinstalacije i podešavanja po meri korisnika - garantuju visok nivo pouzdanosti. Za mnoge proizvode S&T je takođe ovlašćen da pruža garancijske usluge.

S&T održava dugoročna partnerstva sa brojnim vendorima, zahvaljujući kojima korisnici mogu dobiti kompetentni konsalting i atraktivne cene. Među ove partnere spadaju: Cisco, Dell EMC, Hewlett Packard, Hewlett Packard Enterprise, Lenovo, Fujitsu, IBM, Hitachi, Quantum, Zebra, Samsung i drugi.