Nema IT-a bez mreže

U doba IoT-a i računarstva u oblaku mrežna tehnologija postaje sve važnija, a dinamične računarske mreže su temelj modernog IT okruženja. Sigurnost, pouzdanost i inteligentne arhitekture nisu samo osnova za moderne aplikacije i usluge, već bez njih one ne bi bile ni moguće.

Uz profesionalna rešenja različitih proizvođača i sveobuhvatan portfolio implementacije i rada na projektima, S&T nudi pravu infrastrukturu za širok spektar zahteva. Spektar usluga kreće se od koncepcije mreža i istraživanja WLAN okruženja do primene kompleksnih MAN/WAN mreža za lance prodavnica/poslovnica ili kompanija na više lokacija. Fokus je uvek na maksimalnoj mrežnoj sigurnosti i pouzdanosti, isplativosti i najvećoj mogućoj fleksibilnosti.

Network

S&T mrežne usluge

Konsalting: Temeljna analiza i razumevanje zahteva preduslovi su za uspešnu realizaciju i stalni razvoj IT usluga. S&T se oslanja na posebno razvijenu internu metodologiju koja pokriva sve bitne oblasti - od ispitivanja početne situacije, preko analize zahteva i razvoja odgovarajuće IT strategije. Rezultat je strateška preporuka arhitekture koja uzima u obzir i finansijske aspekte.

Integracija: U sledećem koraku S&T takođe implementira projekat. To može biti zamena, zanavljanje ili apgrejd hardverskih ili softverskih komponenti, delimični prelazak na S&T uslugu ili pokretanje softverski definisanih mreža.

Outsourcing: Sa već postojećom arhitekturom, ili onom koju je implementirao S&T, upravlja se profesionalno i u skladu sa najboljom praksom. Koriste se različiti operativni modeli, od jednostavne pomoći do kompletnih dnevnih aktivnosti. Već potvrđeni procesi omogućavaju visok stepen fleksibilnosti i usluga prilagođenih zahtevima korisnika. Kvalitet ovih aktivnosti potkrepljen je brojnim referencama i sertifikatima, uključujući ISO 27001 i ISO 9001.

Rešenja za sve


WAN & mreža filijala

SD WAN rešenja koja pruža S&T zamenjuju konvencionalne WAN rutere i koriste open transport tehnologije. Pored dinamičnog izbora putanje aplikacije zasnovanog na politikama za više WAN veza, usluge podrške za SD WAN-ove spregnute su sa dodatnim uslugama kao što su WAN optimizacija i firewall - ovi.


LAN

U mreži data centra i klijentskog LAN-a, S&T se oslanja na moderne tehnologije kako bi se omogućila automatizovana mrežna konfiguracija, obezbeđivanje, priključivanje, nadgledanje i upravljanje uslugama. Savremene dvoslojne (umesto troslojne) tehnologije nude fleksibilnost u kreiranju rešenja.


Bežični LAN

Objedinjena LAN i WLAN rešenja kompanije S&T omogućavaju nadgledanje i upravljanje mrežom pomoću integrisanog rešenja za upravljanje mrežom. Naše sveobuhvatno rešenje uključuje funkcije kao što su automatizacija, mrežna analiza i sigurnost.